Rörsjöstadens | Vad kostar en begravning?
20911
page-template-default,page,page-id-20911,ajax_leftright,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-2.3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Vad kostar en begravning?

Den absolut enklaste varianten av begravning är den s.k. direktkremationen. Det innebär en begravning utan ceremoni och begravningsgäster. Den avlidne läggs i kistan och förs direkt till krematoriet. Efter detta gravsätts askan i vald grav. Denna variant kostar 4895:-  Önskar man i stället en mer traditionell begravning i kyrka/kapell med begravningsgäster och ceremoni utformar vi den tillsammans med er efter era önskemål. Vad begravningen kostar beror helt och hållet på vilka produkter och tjänster man väljer. Det är därför svårt att här exakt definiera ett slutpris.

Prisexempel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Traditionella begravningar – moderna priser!

 

Att arrangera en värdig och vacker begravning behöver inte alls kosta så extremt mycket. I och med att utbudet av begravningsmaterial  (som t.ex kistor och urnor) ökat har också priserna förändrats. Begravningsbyråerna, och därmed också kunden har mer att välja mellan, bättre material till väsentligt bättre priser! Kistor av spånskiva med imiterat trä av plastfolie har fått ge vika för kistor av massivt trä. Inte minst vår miljö gör en vinst på detta,- då energiåtgången som krävs för att kremera en kista av massivt trä är avsevärt lägre än för spånskiva!

Vi erbjuder traditionell begravning i kyrka/kapell (eller annan plats)  från 12.850:-

Slutpriset beror på vilka tillval man gör i fråga om kista, urna, blommor och minnesstund.

 

Bårtäcke

 

 

 

 

 

 

 

Tänk på, om det saknas tillgångar i dödsboet kan man få ekonomiskt bistånd till begravningen av kommunen. Tänk även på att skicka efter ansökan i god tid. (Familjerätten i respektive kommun).