Rörsjöstadens | Priser
20917
page-template-default,page,page-id-20917,ajax_leftright,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-2.3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Priser

Den absolut enklaste varianten av begravning är den s.k. direktkremationen. Det innebär en begravning utan ceremoni och begravningsgäster. Den avlidne läggs i kistan och förs direkt till krematoriet. Efter detta gravsätts askan i vald grav. Denna variant kostar 5995:-  Vill man kan man i stället välja en  mer traditionell begravning i kyrka/kapell med begravningsgäster och ceremoni. Här erbjuder vi priser från 13.850:- Vill man tex ha en mer påkostad kista plus en minnesstund regleras priset uppåt, och likaledes nedåt om man väljer något enklare alternativ. Om det inte finns några tillgångar i dödsboet kan man ansöka om bistånd för begravningskostnaderna hos kommunen.

 Vill man kan man i stället för kistdekoration använda vårt bårtäcke kostnadsfritt. Samtliga våra  erbjudanden är kompletta med kista, kistläggning och administration. Den enda avgift som tillkommer är en eventuell avgift för hämtning av den avlidne beroende på om denne avlider i sitt hem eller sjukhus/hospice! Dessa varianter är några exempel på enkla, men värdiga alternativ. 

Givetvis kan man komplettera med andra produkter och tjänster, t.ex. om man vill ha en minnesstund efteråt. Vad gäller dyrare begravningar avgörs priset av det material och de tjänster man väljer. Man kan lägga till och dra ifrån produkter och tjänster och därmed anpassa ceremonin och priset till den nivå man önskar!